ОГЛАСНА ТАБЛА


Конкурс за стипендии

Повеќе можете да прочитате на следниот 


Упис на првачиња за учебната 2022/23

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ И ЗАКОНСКА РЕГУЛАТИВА ЗА УПИС НА ПРВАЧЕ


СРЕЌНА И УСПЕШНА НОВА 2022 ГОДИНА!

ООУ "ЛАЗО ТРПОВСКИ" ВИ ПОСАКУВА СРЕЌНА И УСПЕШНА НОВА 2022 ГОДИНА!
ДА БИДЕ  ИНСПИРАТИВНА И ПРОСПЕРИТЕТНА, ИСПОЛНЕТА СО МНОГУ ОСТВАРЕНИ  ПРЕДИЗВИЦИ!


ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Наставата во првото полугодие завршува на 30.12.2021 година.
Зимскиот распуст за учениците започнува на 31.12.2021 год. и ќе трае до 19.01.2022 год.
Наставата во Второто полугодие започнува на 20.01.2022 год.
За време на зимскиот одмор вработените во училиштето од 03.01.2022 год. до 12.01.2022 год. користат платени неработни денови.
Довидување со желби за убав зимски одмор!


СООПШТЕНИЕ!

Ви соопштуваме дека официјалната веб страна на училиштето е lazotrpovski.edu.mk.
Со истото име на училиштето има уште една веб страна, која е во рамките на приватен проект за промоција на одредени проектни активности. Затоа, мора да информираме, дека училиштето се оградува од се што се објавува на таа страна.
Официјални објави од училиштето се оние пласирани исклучиво на lazotrpovski.edu.mk.


Среќна нова година

Заврши последниот школски час во 2020 година !!!!
„Да сме здрави, да сме среќни, да  се вратиме во училишните клупи, да се смееме повторно заедно, да ги прославуваме родендените, да го славиме денот со звукот на школското ѕвоно.
2020 збогум, да не се повториш никогаш повеќе.
2021 добредојде и исполни ни ги сите желби.“
Се дел од пораките на нашите ученици на последниот школски час во 2020 година.

Страници