СРЕЌНА И УСПЕШНА НОВА 2022 ГОДИНА!

ООУ "ЛАЗО ТРПОВСКИ" ВИ ПОСАКУВА СРЕЌНА И УСПЕШНА НОВА 2022 ГОДИНА!
ДА БИДЕ  ИНСПИРАТИВНА И ПРОСПЕРИТЕТНА, ИСПОЛНЕТА СО МНОГУ ОСТВАРЕНИ  ПРЕДИЗВИЦИ!