Среќна нова година

Заврши последниот школски час во 2020 година !!!!
„Да сме здрави, да сме среќни, да  се вратиме во училишните клупи, да се смееме повторно заедно, да ги прославуваме родендените, да го славиме денот со звукот на школското ѕвоно.
2020 збогум, да не се повториш никогаш повеќе.
2021 добредојде и исполни ни ги сите желби.“
Се дел од пораките на нашите ученици на последниот школски час во 2020 година.