СРЕЌНА НОВА ГОДИНА

УЧЕНИЦИТЕ И ВРАБОТЕНИТЕ НА ООУ „ЛАЗО ТРПОВСКИ“ ВИ ПОСАКУВААТ СРЕЌНА И УСПЕШНА 2024 ГОДИНА.