Новогодишна работилница

Учениците од 1-в одделение заедно со нивните родители, баби и дедовци, како и и нивните одделенски наставнички Надица Чапараткова и Мартина Трајковска направија и изработија прекрасни новогодишни украси. Дел од новогодишните украси беа наменети за да ја украсат нивната училница, а дел од нивните изработки беа за Новогодишниот Базар. Се работеше во прекрасна и весела атмосфера. Учениците и родителите беа презадоволни.