Новогодишно изненадување!

Учениците од I-в ги изненади и посети Дедо Мраз. Најпрво поразговараа и му ги кажаа нивните новогодишни желби, играа разноразни игри и ги пееа познатите детски новогодишни песни, а потоа Дедо Мраз ги почести сите со новогодишно пакетче и мнооогу прегратки!

Среќна Нова Година!

Фотографиите и видеата можете да ги погледнете на следниот линк: