НОВОГОДИШЕН БАЗАР

Разнобојни новогодишни украси, лампиони, вкусни колачиња, ракотворби, креации беа дел од новогодишниот базар што го подготвија учениците на ООУ "Лазо Трповски". Оваа година тој имаше и хуманитарен карактер со што беа испратени пораки дека во Новата година треба сите да бидат здрави, среќни, весели и успешни.