Новогодишен дух

Нашето училиште денес пулсираше во новогодишен дух. Најубавите желби и честитки беа испеани од разиграните детски срца, проследени со многу радосни и весели вибрации. Посакуваме и Новата 2024 година да ни донесе безброј насмевки и успеси како круна на знаењето стекнато со посветена работа и учење.
Фотографиите и видеата можете да ги погледнете на следниот линк: