Ликовна работилница во Даут пашин амам

На 10.10. 2023 г. од 10-13 часот на проектот - ликовна работилница во Даут пашин амам, учествуваа следните ученици:
- Неда Стефановска, Калина Алексоска од VIIIa
- Сара Сугарчева, Ангела Станојевиќ, Камелија Спасоска од VIIIб
- Нина Крстиќ, Ана Марија Петровска, Ташевски Давид од VIIIв