Училишни спортски лиги – 2023/2024

Во рамките на училишните спортски лиги – 2023/2024, нашите млади фудбалери под менторство на наставникот Митре Шепендиев извојуваа победа против тимот на О.О.У. „Аврам Писевски“ со резултат 7:0. Да се множат победите.