Приредба

Раширете ги рацете за прегратки, насмевката за среќа, срцето за љубов. Времето е мерка но не да мерите туку подарувате искреност и љубов која толку многу им е потребна на возрасните кои заборавиле како е да си дете. Уживајте во секој ден, среќен распуст и безгрижно да го поминете.

Наставничките Ели Масторидис и Ирена Грегориќ од 1А заедно со своите ученици ја обележија годината со завршна приредба.