Општински натпревар на Црвен Крст

НЕМА ПОХУМАНА РАБОТА ОД ДА ГИ УЧИШ ДЕЦАТА ДА БИДАТ ХУМАНИ И ДА СПАСУВААТ ЖИВОТ.
Тимот:
1. Камелија Спасоска 7 одд
2. Бошков Драган 8 одд
3. Даријо Карамачовски 8 одд
4. Антов Марко 9 одд
5. Ива Вапска 8 одд
6. Анџела Нестороска 8 одд
7. Јована Јоќич 8 одд
на ООУ ''Лазо Трповски'' со наставничката по Биологија Даниела Радевска ОСВОИ 3 МЕСТО И ПЕХАР НА ОПШТИНСКИОТ НАТПРЕВАР НА ЦРВЕН КРСТ ЧЕСТИТКИ ДЕЦА!