Меѓународен ден на семејството

Најголемо богатство и среќа е семејството. Денес 15 Мај е Меѓународен ден на семејството. Под мотото „Моето се“ учениците од 1а со своите наставнички Ели М.  и Ирена Г. изработија цртежи.