Генералка викенд

И учениците од ООУ „Лазо Трповски“ Скопје се приклучија кон акцијата генералка викенд. Нивното мото со професорката по Биологија и останатите наставници во училиштето е да се собере одпадот кој го имаме и да се депонира на вистинското место за да се рециклира!