Учество на ЅВОН

На 10.05.2023 учениците од хемиската секција „Млади хемичари“ под менторство и раководство на наставникот по хемија, Даниел Николовски, учествуваа на воспитно-образовната емисија ЅВОН на МРТВ. Тие приредија мини хемиски спектакл. Во прилог е линкот од емисијата.