ДЕН НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК

Денес првачињата од 1а со наставничките Елена Масторидис и Ирена Грегориќ го обележаа 5 МАЈ - ДЕН НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК.