Резултати регионален натпревар Биологија

Ученици од ООУ ''Лазо Трповски'' под менторство на проф. Даниела Радевска кои се пласира на државен натпревар и освоија награди:

7 одд
Стефан Митревски 1 награда
Камелија Спасоска 2 награда
8 одд
Дарио Карамачоски 2 награда
Катерина Моцан 2 награда

Кои не се пласираа:

7 одд
Јана Ивановска 3 награда
Ангела Станојевиќ 3 награда
Теона Васева  пофалница
8 одд
Анџела Несторовска 3 награда
Драган Бошковски 3 награда
Ива Вапска пофалница
Јована Јоќиќ пофалница
9 одд
Матеј Ангеловски 3 награда
Марко Грче 3 награда