Ликовен хепенинг

Ден за паметење.
Убав ден во чест на Лазо Трповски име кое гордо го краси нашето  училиште.
Со нашата младост и креативност направивме прекрасен ликовен хепенинг.
Полн со емоции до небо, другарство и мноогу љубов.
Уметничко творештво по повод денот на нашето училиште, под менторство на ликовниот педагог Даниела Андонова, на кое учествуваа ученици од VII - VIII одделение.
Невозможно е да ги постираме сите дела.
Навистина се премногу, преубави.
Имаме прекрасни таленти и горди сме на нив.