Општински натпревар Биологија и Природни науки

Учениците од ООУ „Лазо Трповски“ Карпош под менторство на наставничката Даниела Радевска професор по Биологија и Хемија ги освоија следниве резултати:

5 А одд Природни науки

Максим Станоев 1 награда со највеќе бодови освоени 100%

Јаков Руфчески 2 награда

Павел Станоевски 3 награда

7 одд Биологија

Стефан Митровски 7В 1 награда прв на ниво на општина Карпош .

Јана Ивановска 2 награда

Ангела Станоевиќ 3 нарада 

Камелија Спасовска пофалница

Теона Васева пофалница 

Сите се пласираат на регионален натпревар

Михаела Ничевска учество

Софија Блажевска учество

Марија Петровска учество

8 одд

Дарио Карамачоски 2 награда

Драган Бошковски 2 нагада

Ива Вапска 3 награда

Катерина Моцан 3 награда

Анџела Несторовска 3 награда

Јована Јоќич 3 награда

Сите се пласираат на регионален натпрер

9 одд

Марко Грче 2 награда

Матеј Ангелов 3 награда

Се пласираат на регионален натпревар

Сара Витанова учество