Општински натпревар по хемија

Голем успех на младите хемичари под менторство на наставникот по хемија, Даниел Николовски. На општинскиот натпревар по хемија освоија вкупно 10 дипломи за освоено место и три пофалници за успешно учество!

Во IX одделение

- Бистра Бојаџиевска I награда

- Филип Јовановски II награда

- Крсте Божиновски III награда

- Горјан Николовски III награда

- Филип Георгиевски III награда

- Сара Витанова III награда

Во VIII одделение

- Катерина Моцан III награда

- Дарио Карамачоски III награда

- Александар Николовски III награда

- Андреа Камчева Велкова III награда

- Давид Илиоски пофалница

- Ива Вапска пофалница

- Јована Јокиќ пофалница

Им честитаме и им посакуваме поголем успех на регионалниот натпревар!