Конкурс за расказ

По повод октомври, месецот на штедењето, како и по повод големата кампања за поддршка на старите лица „Да ги слушнеме и гушнеме“, Халкбанк АД Скопје објави конкурс за најдобар краток расказ на тема „Чувари на мудроста“. На 03.11.2022 на конкурсот учествуваа учениците од 9б одделение: Марко Грче, Бистра Бојаџиевска, Филип Георгиевски.