Освоено трето место во фудбал

Заврши есенскиот дел од фудбалската лига на Општина Карпош. Во конкуренција од десет училишта, екипата од О.О.У. „Лазо Трповски“ под менторство на наставникот Митре Шепендиев го освои третото место. Браво момци!!!