Прва победа против О.О.У. „Јан Амос Коменски“

Во рамките на училишните спортски лиги – 2022/2023, нашите млади фудбалери под менторство на наставникот Митре Шепендиев ја извојуваа својата прва победа против О.О.У. „Јан Амос Коменски“ со резултат 2:0. Да се множат победите.