Работилница

На ден 21-09-2022 год, во просториите на нашето училиште во соработка со стоматолошката ординација Букурешт, се одржа предавање на тема: Градба и функција на оралната празнина од Др.Светлана Ристеска Иванова.

Притоа во нашата работилница, учениците нацртаа како изгледаат нивните заби, а во знак на благодарност цртежите и ги подарија на Др Светлана.