Државен натпревар по англиски јазик

Нашата ученичка Катерина Моцан од 7б го освои првото место на Државниот натпревар по англиски јазик, под менторство на наставничката по англиски јазик Тамара Алаџајкова. 

Државниот натпревар се одржа на 28.05.2022 во организација на Асоцијацијата на наставници по англиски јазик ЕЛТАМ МК. 

Честитки за постигнатиот успех со желби за уште поголеми достигнувања!