ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК

На 19.03.2022 се одржа Општинскиот натпревар по англиски јазик со физичко присуство во организација на ЕЛТАМ МК. Нашите ученици успешно се пласираа на Регионалниот натпревар и ги постигнаа следните резултати:

- КАТЕРИНА МОЦАН 7б одд. - I (со најголем број поени)
Ментор Тамара Алаџајковa

- НИКОЛА РАДОЊАНИН 6а одд. - I
Ментор Тамара Алаџајкова

- НИКОЛА ЧУРЛИНОВ 9а одд. - III
Ментор Татјана Бошковиќ

Им честитаме и им посакуваме успех!