Партнерство со рагби клуб

Почитувани родители!!!

Ве информираме дека нашето училиште има партнерство со рагби клубот за деца Social Rugby Club и нашите ученици можат да тренираат рагби без финансиски надомест следните две недели. Преку забавни таг рагби вежби децата ќе можат да ги развијат и подобрат моторичките способности како координација, сила и издржливост. Повеќе информации кај вашите наставници по физичко образование или на контакт број 071/900-008.