Здрави заби – среќно детство

Учениците од 1 и 4 одделение денеска учеа колку е важна хигиената на забите, превенцијата и правилната нега на усната шуплина. Предавањата ги реализираше стручен тим специјалисти по детска и орална стоматологија од Поликлиниката Букурешт.