Бесплатни часови од фолклорното друштво „Цветан Димов“

Убава вест за малите вљубеници во фолклорот. Фолклорното друштво „Цветан Димов“ продолжува со БЕСПЛАТНИТЕ ЧАСОВИ во нашето училиште. Сите поранешни играорци и новите можат да се пријават кај своите наставници и на телефонот за контакт кај наставникот Бранко! Часовите започнуваат наредната недела, а термините ќе ги договараме заедно!!!

НОВО!!! Фолклорното друштво „Цветан Димов“ од оваа година започнува со часови за свирење на изворни народни инструменти. Сите заинтересирани ученици со согласност од родител/старател можат да го контактираат наставникот Бранко 070/610-107.