ЅВЕЗДА ОД ООУ "ЛАЗО ТРПОВСКИ" ВО НАЦИОНАЛНИОТ ТИМ НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО ВО ФУДБАЛ

ДАРКО ВЕЛКОВСКИ - НАПРЕД НАШИ!

Уште една ѕвезда од ООУ "Лазо Трповски" ја сплотува цела држава да навива од срце за националната репрезентација на Република Северна Македонија на Европското првенство во фудбал: ДАРКО ВЕЛКОВСКИ!

Навиваме за нашиот репрезентативец и горди сме што токму од нашето училиште имаме талентиран фудбалер на кој му посакуваме да не претставува најдобро што може. Од срце го бодриме да не радуваат со тимот во нивните мајстории со топката. Напред во победа!