Натпревари по математика во учебната 2020/21 година

Со големо задоволство и гордост ги споделуваме постигањата во натпреварите по математика, на нашите ученици во оваа учебна година. Овие храбри момци и девојки и во услови на пандемија и онлине настава покажаа и докажаа дека можат и умеат, и го заслужуваат сето наше внимание и почит. Браво за овие вредни ученици, кои неуморно во текот на целата учебна година посветено ја следеа наставата по математика и додатните часови секој петок. Вложија голем труд, се откажаа од играта и слободното време и постигнаа голем напредок.

Резултатите можете да ги погледнете на следниот