Креативна ресоцијализација

Децата и наставниците во рамките на проектот „Креативна ресоцијализација“ заедно креираат уште една отворена училница во училишниот двор и место за релаксација, игра и дружење!!! Овој пат учениците и наставниците создаваат простор во кој ќе можат да уживаат и сите Карпошани кои живеат во околината на нашето училиште!!!