Бумеранг МТВ

Бендот на Лазо Трповски заедно со нашата ученичка Ангела Павловска се дел од проектот „Креативна ресоцијализација“. Со магијата на музиката ја разбиваме тишината во училиштето, се дружиме и полека ги правиме првите чекори за враќање на старата училишна енергија која бескрајно ни недостасува!!!

Видеото можете да го погледнете на следниот