Благодарници

Првачињата од нашето училиште, добија донација од мали слатки пакетчиња и детски хигиенски средства.

ООУ „Лазо Трповски“ - Скопје им изразува благодарност на:

  • Орбико ДОО
  • Макпромет - Штип - за брендот Чунга Лунга
  • Харибо - Македонија

за донацијата на производи од нивниот асортиман кои придонесоа за мотивирање и реализирање на активностите на учениците во одбележувањето на Априлијадата во училиштето.