Настава на отворено 1 до 3 одд.

Започнаа активностите во отворените училници со учениците од 1 до 3 одделение. Сончевите зраци и топлото време оваа учебна година овозможија реализирање настава на отворено уште во првите денови од месец Март. Споделуваме дел од нив.