Андреј Данчевски Данстак

Биографија на Андреј Данчевски Данстак
талентиран спортист – голман на Фк Вардар
генерација “2006“

Андреј Данчевски Данстак роден 18.02.2006 во Скопје е талентиран спортист и одличен ученик во основното училиште Лазо Трповски, 9 одделение...

Прочитајте повеќе на следниот