Онлајн настава во прво полугодие

Не беше лесно, но се навикнавме на онлајн наставата, која сепак е интересна и нуди нови можности за учење. Учениците кои следеа онлајн настава раскажуваат како го поминаа првото полугодие од оваа учебна година.
Видеото можете да го погледнете на следниот