Да се претставиме

На 27.02.2019 ја одржавме работилницата "Против насилство - под исто небо" на која овој пат домаќини беа О.О.У. "Лазо Трповски". Учениците од двете училишта овој пат го погледнаа филмот "Под исто небо" кој ја раскажува приказната за меѓусебната соработка. Останатите три активности беа насловени: "Да се претставиме", "Го опишав мојот другар/другарка" и " Подарок за тебе". Средбата заврши со желба за следна активност во О.О.У."Лириа".