Дебата по повод Денот на победата над фашизмот

Проект: Против насилство - под исто небо

Дебата по повод Денот на победата над фашизмот во О.У. "Лириа" на тема "Насилството носи војна, соживотот носи мир и просперитет! Голема благодарност на тимот и  учениците од О.У. "Лириа", О.У."Лазо Трповски" и на гостите од О.У. "Тефејуз", "Браќа Рамиз - Хамид" и "Хасан Приштина".