Отварање на спортско рекреативен центар

Отварањето на спортско рекреативниот центар Карпош 3 во дворот на нашето училиште, уште една придобивка за здравјето на нашите ученици. Можност за реализирање на наставата по физичко и здравствено образование на отворено, во урбани услови. На отварањето наставничката по ликовно образование Маре Мановска, претстави дел од ликовните творби на нашите ученици а нашите најмили имаа можност на отворено да творат.

Изјава од градоначалникот:

Новиот спортско – рекреативен центар во Карпош 3 е место за спорт, рекреација и маалски соживот.

Вечерва уживавме на овој јавен простор, со спорт, фитнес, музика, маалски разговори...

Фала Ви што дојдовте и бевте дел од оваа урбана приказна.