Упис на првачиња

Започна уписот на првачиња во учебната 2020/21 година.
Комисијата за упис на првачиња се потруди најмалите да се чувствуваат пријатно и тестирањето во услови на Ковид 19 да помине во убава атмосфера, во амбиент препознатлив за детското око, ви пренесуваме дел од него.